Urządzamy

Strona główna forum

ŁAZIENKA

Pomysł na wystrój w łazience

płytki szklane

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Urządzamy łazienkę, pomysł na jej wystrój i styl.

Autor

Wiadomość

guns

płytki szklane

Postprzez guns 11 mar 2010, o 15:27

czy ktos ma jakies doswiadczenie z płytkami szklanymi na ścianach?widziałem u kogos katalog takich produktów i bardzo mnie zaciekawił, niestety nie mogę do niego dotrzeć

lonia999

Re: płytki szklane

Postprzez lonia999 12 mar 2010, o 15:04

witam
moja znajoma zrobiła kuchnie i łazienkę na bazie szklanych plytek, jakas firma we wrocławiu je produkuje, po niedzieli moze uda mi sie ustalić namiary to podesle

lonia999

Postprzez lonia999 15 mar 2010, o 12:55

witaj guns
znajoma kupywała płytki w sklepie www.art-eko.pl, to ci ludzie z wrocławia, robią płytki scienne ze szkła w róznych wzorach

guns

Postprzez guns 15 mar 2010, o 13:32

oooo, super
lonia, bardzo dziekuje za informacje, zaraz tam sie wklikam, mam jeszcze prośbe, zapytaj przy okazji jak to sie sprawuje, jak poszlo z montażem, no wszystkie takie co moga sie przydać
jeszcze raz wiekie dzięki, no i napisze co wymysliłem i czy sie zdecydowałem

guns

Postprzez guns 16 mar 2010, o 14:23

byłem na www.art-eko.pl, jest tam spory wybór, teraz mam zagwostkę, co wybrać bo podobaja mi sie ale
mam jeszcze prosbę zapytaj znajomej czym kleiła, czy nie było jakiś "niespodzianek" itp
wielkie dzieki
pozdrawiam

indorindor

Postprzez indorindor 17 mar 2010, o 12:55

witam
szukam informacji o szklanych kafelkach, trafiłem na ten watek i prosze bardzo o informacje - Lonia od swojej znajomej a gunsa czy sie zdecydował i jak mu poszlo
zaciekawił mnie temat szklanych kafelków bo to cos innegoi bede sledzil watek a jak cos ustale dam znać, na razie cala wiedza w znajomej Lonii

lonia999

Postprzez lonia999 22 mar 2010, o 14:10

rozmawiałam w niedzielę z kolezanka, płytki są , wszystko jak należy, konserwuja a własciwie czyszczą się prawie same - woda i płyn do szyb
kładzenie na te same kleje co do tradycyjnej glazury, efekt super, szkło to jednak szkło ma swój samczek
jak będę remontowała swoją chatę to w kuchni na pewno takie położę, łatwość mycia jest super a i moze w łazience...
pozdrawiam, powodzenia jesli jeszcze w czyms moge pomóc piszcie, jak bede mogła to sie dowiem

indorindor

Postprzez indorindor 22 mar 2010, o 14:32

dzieki Lonia
ja sie już zdecydowałem, własciwie to jestem po zakupach, w sobote kupiłem 4 dekory (3 duze i jeden mniejszy) z myślą o neutralnej łazience i bajeranckich wstawkach, myśle że bedzie super
dzwoniłem do tego sklepu we Wrocławiu, to jest też producent, fajnie sie dogadalismy a do tego potwierdzili moje założenia żeby włożyc takie kafle miedzy neutralne i bedzie super
mam nadzieję że efekt się pokryje z moimi potrzebamy, dzis maja wysłać a kłaść będę w maju , chyba ze developer coś przeciągnie (byłby straszny ból)

pozdrawiam

czechow

Postprzez czechow 22 mar 2010, o 15:29

witam
jestem nakrecony na takie szklane kafelki jak robi art-eko, widziałem w warszawie na bartyckie, nazywo efekt fajniejszy jak na fotach i zamierzam zakupic kilka i wykorzystać podobnie jak indorindor jako kilka rozrzuconych dekorów albo duże skupisko
jestem ciekaw jak to wyjdzie bo ja dopiero jesienia odbieram moje M ale falami zbieram porady, mam pytanie do Lonii czy twoja znajoma ma całe sciany wyłozone czy tylko jakies elementy?
przepraszam że tak wypytuje ale jestem lekko podjarany i zbieram informacje

lonia999

Postprzez lonia999 23 mar 2010, o 09:59

witaj czechow
kolezanka ma w kuchni wyłożone przestrzenie miedzy blatem a szafkami wiszącymi, włozyła tam takie duże chyba 50x40 a w łazience...hm...jak pamiętam to sa to elementy miedzy zwykłymi kaflami ale ile to nie pamętam, troche tego jest
coż tyle mogłam pomóc...

Następna strona

Powrót do Pomysł na wystrój w łazience