sypialnia

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Jak urządzić sypialnię, wygodne łóżko i meble, kolor w sypialni.

Autor

Wiadomość

sisilili

sypialnia

Postprzez sisilili 7 mar 2010, o 19:04

witam :)
posiadam meble ludwik biały kolor i łozko ma bordowe obicie ...prosze o pomoc w doborze koloru scian ..bede wdzieczna za kazda pomoc

Mikrala

Re: sypialnia

Postprzez Mikrala 8 mar 2010, o 16:18

Ja to widzę w połączeniu szarości i kremu, np dwie ściany szare (ciemny i jasny szary), dwie kremowe. Na najciemniejszej biała/kremowa naklejka. Lub "cieplejsza" opcja.
Załączniki
bordo4a.JPG
bordo4a.JPG (121.46 KiB) Przeglądane 154 razy
bordo3a.JPG
bordo3a.JPG (124.65 KiB) Przeglądane 154 razy

sisilili

Postprzez sisilili 12 mar 2010, o 10:06

dziekuje za pomysł ...:) ciekawe połaczenie szzerze o bezach myslałam ciekawe połaczenie z szaroscią

Mikrala

Postprzez Mikrala 16 mar 2010, o 14:34

sisilili napisał(a):dziekuje za pomysł ...:) ciekawe połaczenie szzerze o bezach myslałam ciekawe połaczenie z szaroscią

Służę pomocą :D
Fotki może nie są do końca realistyczne, bo zrobione w darmowym power net+, a nie powiedzmy 3ds max za 16 tysięcy zł ;), ale są jakimś punktem wyjścia do dalszych planów.

happygirl

Postprzez happygirl 23 mar 2010, o 15:35

Świetna aranżacja, naprawdę. Chciałabym umieć stworzyć taką aranżację samodzielnie- oszczędziłoby mi to wiele problemów. Podobają mi się te szarości, zawsze wydawało mi się,że to to taki smutny i nieciekawy kolor- miła niespodzianka

Mikrala

Postprzez Mikrala 24 mar 2010, o 11:32

happygirl napisał(a):Świetna aranżacja, naprawdę. Chciałabym umieć stworzyć taką aranżację samodzielnie- oszczędziłoby mi to wiele problemów. Podobają mi się te szarości, zawsze wydawało mi się,że to to taki smutny i nieciekawy kolor- miła niespodzianka

To nie jest bardzo skomplikowana aranżacja i można ją zrobić praktycznie w parę minut w takim darmowym programie do aranżacji NET+. Tutaj opisałam dość dokładnie jak się nim "operuje" :lol: :
viewtopic.php?f=17&t=683&p=4098#p4098
Kiedyś też nie byłam przekonana do szarości, ale tak naprawdę jest to bardzo neutralny kolor, który można "ocieplić" poprzez dodanie innych kolorów, tak iż wygląda to bardzo fajnie

Powrót do Wymarzona sypialnia