Fontanny ścienne - nowość

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Wykończenie i wyposażenie salonu, meble i pomysły dekoratorskie.

Autor

Wiadomość

aquatic-system

Fontanny ścienne - nowość

Postprzez aquatic-system 10 mar 2010, o 20:54

Firma Aquatic System proponuje Państwu wachlarz usług i produktów wykonanych głównie z połączenia kamienia naturalnego, metalu oraz wody. Nasza oferta skierowana jest do osób lub instytucji pragnących nadać swoim wnętrzom niepowtarzalny i ekskluzywny charakter, przy użyciu proponowanych przez nas fontann ściennych. Oferta obejmuje również rozwiązania artystyczne, jak na przykład umieszczenie logotypu firmy czy mozaiki na powierzchni fontanny.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony:
http://www.aquatic-system.pl/

Prosimy również o Państwa komentarze i opinie na temat prezentowanego przez nas produktu.

TKM

Re: Fontanny ścienne - nowość

Postprzez TKM 24 mar 2010, o 14:25

Tylko teraz pytanie czy takie fontanny ścienne maja zastosowanie w praktyce i czy się sprawdzają. Wyglądają bardzo efektownie.

aquatic-system

Postprzez aquatic-system 31 mar 2010, o 18:14

Fontanny ścienne mają zastosowanie w praktyce i sprawdzają się w warunkach domowych, warunkach wewnątrz budynków, pomieszczeń użytkowych. Po zainstalowaniu takiej fontanny, należy tylko dolewać co około dwa tygodnie wody, aby zapewnić optymalny jej poziom do prawidłowej pracy pompy. Raz na 3-4 miesiące fontannę należy odłączyć od zasilania i samodzielnie zdjąć konkretne elementy i je przeczyścić, zmieniając przy tym całą wodę.

luzblues

Postprzez luzblues 18 kwi 2010, o 11:33

Według mnie to bardzo ciekawe pomysły, chociaż musze przyznac,że to fototapet musiałam się dość długo przekonywać:) Ale i tak wolę klasyczne tapety na przykład takie http://www.decorations.pl/Tapeta_papier ... -2273.html Jest o wiele lepsze niz pomalowanie ścian anwet na najpiękniejsze kolory. Bardzo lubię takie artystyczne klimaty

Anita25Rep

Postprzez Anita25Rep 23 kwi 2010, o 13:11

Witam
bardzo fajnie to wygląda :) zerknęłam na stronkę
jednak dla zwykłego człowieka to za dużo i na pewno za drogo :(
osobiście wydaje mi się że ofertę należy skierować do restauracji, hoteli itp.

aquatic-system

Postprzez aquatic-system 7 maja 2010, o 20:20

Anita25Rep napisał(a):Witam
bardzo fajnie to wygląda :) zerknęłam na stronkę
jednak dla zwykłego człowieka to za dużo i na pewno za drogo :(
osobiście wydaje mi się że ofertę należy skierować do restauracji, hoteli itp.

Witaj , Mamy kilka rozmiarów każdy może znaleźć coś dla siebie . Jednak najbardziej popularnym wymiarem stała sie fontanna o szerokości 83cm i wysokości 147cm, . Czy jest to za drogie ? Przedział cenowy zaczyna się od 4500 zł do 12500 zł. Dla każdego coś się znajdzie. Jest to systemowa ściana wodna do domu klienta indywidualnego, instytucje na takie estetyczne dodatki wydają dużo więcej.
Pozdrawiam Serdecznie
Zespół Aquatic-System

Chr1su

Postprzez Chr1su 10 cze 2010, o 23:57

Wygląda to rzeczywiście świetnie jednak cena troszkę powala . Dla tych z mniejszych budżetem polecam zajrzeć na stronę http://www.mamita.pl gdzie znajdziecie fototapety we wręcz fotograficznej jakości . Ważne - cykloheksanol to substancja szkodliwa dla zdrowia i rakotwórcza . FOTOTAPETY MAMITA NIE ZAWIERAJĄ CYKLOHEKSANOLU !

agatek

Postprzez agatek 11 cze 2010, o 12:25

pomysł dość ciekawy, ale mnie się wydaje, że takie fontanny ścienne pasują tylko do dużych domów. kurcze nie wiem, jak to określić takich "małych pałaców" bardzo ekskluzywnych. Ale takie dekoracje nie będą dobre dla małych domków.
Z takimi dekoracjami nieco trzeba uważać, bo nie do wszystkich pomieszczeń pasują.

lejdi

Postprzez lejdi 14 cze 2010, o 20:47

bardzo ładnie prezentują się te fontanny, lecz wydaje mi się, że w domu one się za bardzo nie sprawdzą .. najlepiej będę wyglądać w hotelach, lub ewentualnie w dużych domach :)

Powrót do Urządzamy salon