Oświetlenie kuchni

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Urządzamy kuchnię, pomysły na wykończenie.

Autor

Wiadomość

DzikiAli

Re: Oświetlenie kuchni

Postprzez DzikiAli 15 gru 2009, o 11:43

Radziłbym zamontować lampy... biurowe. Myślę, że fajny klimat mają lampki, które są chromowane i mają charakter nieco biurowy. Zajrzyj sobie na stronkę n-design.pl, tam mają projekt chyba swojego biura i właśnie takie fajne, nietypowe lampki. To byłoby takie "pro" :roll:

luna7

Postprzez luna7 15 lut 2010, o 15:35

W sumie bardzo fajne mają tam rzeczy. Ja jednak preferuję raczej klasyczne lampy, ktoś moźe napisać,ze to nudne i oklepane,ale ja tak lubię. Warto jest też poszperać na starociach i antykwariatach, można znaleźć prawdziwe perełki

lukas850531

Postprzez lukas850531 17 lut 2010, o 15:38

Witam chce panstwu przedstawic najlepsze e-booki w internecie o tematyce mieszkania.

Zaprzaszam na moja strone https://sites.google.com/site/twoje4sciany/

mielizna

Postprzez mielizna 9 mar 2010, o 12:11

ja uważam ze nie zawsze trzeba używać konwencjonalnych rozwiązań a dlaczego nie można dać żyrandola z salonu do łazienki ooo jak tu np:

http://www.calvado.pl/lampa-podsufitowa ... -2047.aspx

Mikrala

Postprzez Mikrala 10 mar 2010, o 14:46

W razie wątpliwości najlepiej trzymać się zasad ergonomii, czyli: lampa w miejscu centralnym i nad stołem (czasami jest to jedno i to samo miejsce, zależy od wielkości kuchni i rozstawienia sprzętów), a dodatkowo halogeny pod szafkami wiszącymi, które oświetlają blaty. Akurat na tej wizualizacji są jeszcze kolejne halogeny na suficie podwieszanym, ale dzięki temu wystarczy tylko lampa nad stołem.
Załączniki
2cR20sas.jpg
2cR20sas.jpg (250.84 KiB) Przeglądane 55 razy

Solarlampy

Postprzez Solarlampy 19 kwi 2010, o 18:40

Dla tych, którzy do końca nie zatracili się w nowoczesności polecam do kuchni coś z naszej produkcji. Tradycyjne, stylowe lampy z mosiadzu ładnie komponujące się w stylowym wnętrzu:
www.sklep.solar-lampy.com

Poprzednia strona

Powrót do Pomysł na kuchnię